onsdag 14 oktober 2009

Skyfall och pasta

Hemma igen! Efter 3 dagar i Saigon var det skönt att stiga in i sin egen dusch och tvätta av sig resdammet. Just duschande var något bökigt på hotellet i Saigon eftersom inte min vattenvärmare funkade. Eller det gjorde den ju faktiskt, fast jag upptäckte inte ON-knappen förrän inför den sista tvagningen...
Nåväl, tillbaka i Bangkok och första dagen har präglats en liten febersläng samt ett formidabelt skyfall som bl a fick Nichas Honda Jazz att strejka mitt i rusningstrafik. Två timmar senare hade en bärgare ordnat upp situationen och nu rullar den rosa faran igen.
Mer positivt är att inom några dagar så kommer Petri från Stockholm och hälsar på! Två veckor senare kommer madre med väninna och sen rullar det på fler vänner som först ska guidas i ett hektiskt Bangkok och sedan skickas ut i den vackra ö-världen.
Idag var det premiär för den första, hemlagade, middagen. Efter 3 veckor med asiatisk kost (och några enstaka Burger King och Donken) fick det bli en spaghetti med köttfärssås. Inte så svenskt kanske, men bra jäkla gott!




För övrigt så hörde jag att det snöade i Stockholm igår, låter ju kanon...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar