onsdag 16 december 2009

Nu börjar det likna något...

Äntligen, ny kontorsinredning. Då bildhanteringsverktyget verkar ha ballat ur så blir detta inlägg lite rörigt, får hoppas att den ev. läsaren har överseende med detta :-)


Byggare Bob snickrar skrivbord.


Före: Mickes pygméstol som gör Bangkoks naprapater en kund rikare.


Utsikten är dock densamma, även om möblemanget är utbytt.


Efter: ny skön stol som anstår en puntjagan (general manager) samt en Evertontavla. Övriga tavlor just nu; kaffebilder som är en naturligt inslag för en kontorsslav och som inmundigas frekvent.


Före: avdelning ful samt ranglig bokhylla .


Efter: Bättre arbetsyta och ny skärm vars storlek passar en brillorm. Observera den ytterst fula Manchester Unitedtavlan högt upp till vänster. Quislingen Rooney på bild, upplärd i det anrika Everton.


Idag kom de efterlängtade, nya möblerna till kontoret. Ut med de gamla, fula skrivborden och ut med de ytterst oergoniska stolarna och in med ny fräsch inredning, signerat SB Furniture.

Nu återstår bara att täcka de extremt fula väggarna med diverse beskådningar, imorgon skall inramningen av den obligatoriska kungabilden vara klar - den får givetvis en hedersplats på kontoret. Övrigt att införskaffa är ett kylskåp, svalt vatten för den dagliga verksamheten samt kyld öl för kreativa tankesmedjor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar