söndag 4 april 2010

Drömkvinnan

Igår besökte jag bilsalongen BITEC i Bangkok. Tillsammans med en miljard thailändare så fluktades det över bilar såsom Bentley, Ferrari, Lamborghini, Aston Martin samt en och annan vanlig japanare i form av Honda, Toyota och Nissan. Även om mässan rent storleksmässigt inte ens kan mäta sig med exempelvis Stockholms bilmässa finns dock en avgörande skillnad som gör BITEC-mässan till solklar vinnare. Varje bilmodell accentueras nämligen av ett koppel granna damer vars enda uppgift är att:
  1. Se snygga ut.
  2. Posera för fotografer.
Om man ska gradera vilket märke som lyckades bäst med ovanstående måste priset gå till Subaru. I Subarus monter bjöd damerna på synkroniserad posering, ett imponerande koreografiskt nummer... Mazda får den mindre smickrande bottenplacering, trots ett riktigt coolt utfört dansnummer (obs, ej ironi!), men med manliga dansare. Till Mazdas försvar ska tilläggas att den bilen de dansade omkring var en Mazda 2, en bil som öppet marknadsförs som en tjejbil.

Kanske hade Mazdas marknadsavdelning Opels gamla annons i åtanke?

Bilarna och mässflickorna till trots - min absoluta drömkvinna fanns i Mercedes monter...

Ett vackrare ansikte får man leta efter. Rena drag, höga kindben och ett leende som får ditt hjärta att smälta...

Som bekant är utsidan är inte allt och lyckligtvis har denna donna ett lika vackert inre som yttre...

Även om man befinner sig mitt i en brinnande passion har denna skönhet en förmåga att inte rusa in i det nya förhållandet, enligt henne behöver man inte ha för bråttom...

Tänk att vakna upp till denna bakvagn, fast och greppvänlig...
Sist men inte oviktigast - denna skönhet kommer åldras med den äran...
Vad Nicha anser om min dröm-mia nóy är oklart, fast med tanke på att prislappen ligger kring 50 MTHB (ca 11,5 MSEK) så behöver hon inte vara orolig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar